Har du goda idéer på hur Sustainergies kan bli ännu bättre? Vill du också vara med att förverkliga dem? Perfekt! Arbetet med att ständigt förbättra och utveckla organisationen pågår för fullt och vi söker nya styrelseledamöter, revisorer och valberedning för 2016. Nominera dig själv eller någon som du tror kan bidra till Sustainergies arbete!

Läs hela annonsen och nominera nu

sustainergies-logo

Share.

About Author

Viktor Stocke

Jag börjar närma mig slutet av min egenkomponerade examen i huvudämnet Statsvetenskap med inriktning på miljö, hållbar utveckling & kommunikation. Vad som händer efter det återstår att se! Det stora intresset för hållbar utveckling föddes tidigt och framförallt är det hur samspelet mellan hållbarhetens tre dimensioner fungerar som har fångat mig. Jag vill konstant lära mig mer och utveckla mina kunskaper inom ämnet för att på så sätt kunna bidra till en bättre värld.