I vår första podcast får ni träffa Aaron Kaplan som är VD på Sense Group och tidigare har varit med och startat Stockholm Cleantech Business Network. Vad är hans bakgrund och vad rör sig i hans huvud?

Aaron KaplanTillsammans med I huvudet på en hållbarhetsprofil har vi på Mitthållbarhetsjobb.se lanserat vår första podcast, någonsin! Tanken är att detta ska bli ett återkommande inslag på bloggen där vi efter samtalet tar med oss kvällens gäst och intervjuar denne.

Intervjuerna kommer dels att ta upp de ämnen som har diskuterats under kvällens samtal men även ge gästen en chans att mer ingående berätta sin story och ge sina tips till studenterna!

Podcasten är inspelad på Kitchen & Table i Uppsala.

Om du också vill gå på kommande events så följ Sustainergies på Facebook för uppdateringar!
Du kan även läsa mer om vad I huvudet på en hållbarhetsprofil handlar om nedan:

20150930_185119

Bild från samtalet på Kitchen & Table i Uppsala.

I huvudet på en hållbarhetsprofil

– Eventserie i Uppsala och Stockholm där studenter och näringsliv möts

Intresset för hållbarhet är stort bland studenter idag, men frågorna inför steget ut i arbetslivet är många. Därför har Sustainergies startat eventserien
huvudet på en hållbarhetsprofil” där du som student får möjlighet att intervjua en hållbarhetsprofil från näringslivet under en avslappnad Afterwork! Ta chansen att delta! Under kvällen får du ta del av:

  • Olika perspektiv på att jobba med hållbarhet
  • Verkliga exempel på karriärvägar och ”personliga stories”
  • Ett intressant möte mellan studenter och näringsliv
  • Du får tillfälle att föra ett personligt samtal med en hållbarhetsprofil
    – ett samtal som ger plats åt nyfikenhet, frågor 
    och funderingar!
Share.

About Author

Viktor Stocke

Jag börjar närma mig slutet av min egenkomponerade examen i huvudämnet Statsvetenskap med inriktning på miljö, hållbar utveckling & kommunikation. Vad som händer efter det återstår att se! Det stora intresset för hållbar utveckling föddes tidigt och framförallt är det hur samspelet mellan hållbarhetens tre dimensioner fungerar som har fångat mig. Jag vill konstant lära mig mer och utveckla mina kunskaper inom ämnet för att på så sätt kunna bidra till en bättre värld.