I terminens sista fredagsinlägg vill herr redaktör passa på att tacka personer som har hjälpt honom under resan och önska såväl läsare, skribenter och medhjälpare en bra och härlig sommar.

bnW1TuTV2YGcoh1HyWNQ_IMG_0207Sommaren är här, även om vädret (i Stockholm) har lite svårt att bestämma sig om det är mars eller juni så är det ändå ett faktum som kvarstår. Sommar betyder sommarlov för oss studenter och detta innefattar även Mitthållbarhetsjobb.se,  även en blogg behöver lapa sol på stranden eller vandra i fjällen. Men misströsta ej, ni har ett brett arkiv med material att läsa i er på, både från mitt år och tidigare – välj en månad i rullgardinsmenyn till vänster och go crazy!

Det har varit en spännande termin, egentligen ett spännande år att vara redaktör för bloggen, där jag personligen känner att jag har lärt mig väldigt mycket. Det har även varit spännande eftersom mycket har hänt i samhället kring hållbarhet under senaste året Ser därför fram emot att försöka ta konceptet vidare under hösten med nya samarbeten och nya gästskribenter.

Först och främst tacka alla läsare för att ni tar er tid att läsa bloggen, det är ni som gör det värt att fortsätta arbeta! Sedan vill jag rikta ett tack till alla gästskribenter som tagit sig tid att skriva ner sina tankar föra att inspirera och motivera andra – Tillsammans kan vi göra världen lite bättre! Sedan vill jag tacka hela Sustainergies-teamet, som alltid ställer upp i vått och torrt när man behöver hjälp, råd eller helt enkelt bara ett gott skratt. Sist men absolut inte minst vill jag skicka ett STORT tack till min redaktion, som består av Robert Karlström & Hanna Ahlström. Ni är två riktiga klippor som alltid går att lita på och ni har en stor del i bloggens framgångar.

För bloggens del har det varit en spännande vår med en bredd av inlägg som visar på att hållbarhetsfrågor kan höra hemma lite varstans. Vi har exempelvis haft inlägg från Diakonia, Vision, Bundling, Alfred som har skrev om gröna tak och Tove som arbetar som miljökonsult. Ni kan hitta alla tidigare inlägg genom de olika sökfunktionerna till vänster! Jag vill även passa på att lyfta redaktionens egna inlägg – här finns mycket matnyttigt som ni bör ta del av, om vitt spridda ämnen inom hållbarhet.

Min förhoppning är att ni har fått den inspiration ni behöver för att antingen börja studera hållbarhet, vilja arbeta med hållbarhet eller helt enkelt bli bättre i ert arbete. Kanske har det öppnat nya dörrar och nya idéer till er karriär och till era studier?

photo-1444033260440-c91ea1bfb5abMitthållbarhetsjobb.se kommer under sommaren att få en helt ny design, vilket jag hoppas att ni läsare kommer att uppskatta. Vi har arbetat mycket för att identifiera hur bloggen kan förbättras för en bättre läsarupplevelse och tror nu att vi har hittat nyckeln till det, hoppas ni håller med oss!
Bloggen kommer givetvis starta upp igen i början-mitten av september med nytt innehåll – så gå inte för långt bort, sommaren är förbi snabbare än ni anar.

 

Har ni några förslag på förbättringar eller idéer på gästskribenter  så är det i sedvanlig ordning bara att höra av sig på viktor.stocke[at]sustainergies.se. Oavsett om du vill bikta din klimatångest, visa upp goda karriärexempel eller ge studenter stöd för att hitta ett jobb – allt är av intresse!

Ha en riktigt fin sommar nu. Peace!

Share.

About Author

Viktor Stocke

Jag börjar närma mig slutet av min egenkomponerade examen i huvudämnet Statsvetenskap med inriktning på miljö, hållbar utveckling & kommunikation. Vad som händer efter det återstår att se! Det stora intresset för hållbar utveckling föddes tidigt och framförallt är det hur samspelet mellan hållbarhetens tre dimensioner fungerar som har fångat mig. Jag vill konstant lära mig mer och utveckla mina kunskaper inom ämnet för att på så sätt kunna bidra till en bättre värld.